Mengenal lelaki melalui warna kesukaanya

Putih


Melambangkan kesucian dan kesegaran .Ia simbul seorang yang ingin memulakan hidup baru.Ia ibarat kain kanvas yang menunggu lakaran seorang artis .Ia juga melambangkan kebersihan dan kebolehan professional.

Merah


Melambangkan tenaga fizikal dari segi kebaikannya dia melambangkan bahawa pemakainya dapat menyelesaikan kerja-kerjanya .Aspek negetifnya ,ia melambangkan bahawa pemakainya memaparkan paksaan dan keagresifan .Merah juga berkait denagn tenaga seksual ,juga kemarahan.

Jingga


Ia adalah campuran merah dan putih .ia melambangkan sifat kewanitaan .Ia melambangkan cinta, kelembutan dan juga perasaan.

Oren


Warna ini adalah campuran dan kuning .Ia adalah melambangkan kekuatan kerana ia menggabungkan tenaga fizikal warna merah dan daya mental warna kuning .Warna ini melambangkan pencapaian dan pembelajaran tetapi ia di anggap warna yang amat kuat dan pelik bagi setengah setengah orang.

Kuning


Ini adalah warna tenaga mental dan berkait dengan penarian intelektual dalam berbagai bidang.Ia adalah warna yang baik untuk sesiapa yang cuba berfikir dan menumpukan perhatian terhadap sesuatu ,tetapi bagi setengah orang ia di anggap warna yang memaksa .Ada juga mengaitkan kuning dengan sikap pengecut.

Hijau


Warna ini adalah kombinasi kuning dan biru .Ia di anggap warna alam .Ia berkait dengan pertumbuhan dan pembaikan dan di anggap warna yang baik untuk mereka yang bekerja dengan benda –benda hidup dan yangmenolong atau mengubati orang lain .sekiranya anda sakit ,adalah baik memakai warna hijau kerana ia menolong tubuh untuk mengubati diri .Ia juga warna yang baik untuk berehatdan menenangkan fikiran .warna hijau di kaitkan dengan cemburu.

Ungu


Ia adalah warna peningkatan spiritual dan tanda memahami apa yang tersembunyi .Orang yang memakian warna ini di katakan mempunyai pengetahuan khas dalam bidang kerohanian .

Hitam


Ia adalah warna yang melambangkan dukacita dan ketakutan .Ia juga melambangkan sifat sofistikated dan boleh menyusuaikan diri .

Coklat


Ia tanda banyak wang .Ia juga tanda pengasih ,dan mempunyai prospek masa depan .jika mahu banyak wang ,ada yang menyarankan agar memakai warna coklat .